BILLIG FRAGT 39 - GRATIS over 500 Fast package BESTIL NU - Vi sender i dag! Viking flat icon DANSK WEBSHOP - ALTID ÅBEN 24/7 29707014 info@tildinkat.dk
Transport tasker til kat

.
Transport tasker

Når du skal på tur med din kat. Det kan enten være en gåtur med den ældre, svagelige kat eller den lille killing der skal med til dyrlægen. Så får du brug for en transport taske eller en rygsæk.
Skal du ud at flyve så husk at spørge hvilke kriterier de har til mål osv

Transport taskerne fra Cazo design er gode når skal ud at rejse med din hund, eller bare på weekend ophold. Der er flere varianter i de stabile transporttasker. Bl.a Cazo som nævnt eller Helen, Elisa eller Trolley Elegance

Rygsække

Check også vores rygsække som er geniale hvis I eks skal på vandretur og vil have katten eller killingen med.
Rygsækkene kan åbnes både i toppen og i fronten. Inde i dem er der selvfølgelig en line så den er spændt fast i rygsækken.

Den lille junior bæresele er super hvis du lige har fået en killing der skal ud på opdagelse

Lad endelig din kat eller killing sove i den åbne taske derhjemme, så den vænner sig til den lige så stille og roligt

Transport af din kat.

Som alt andet er det vigtigt at gøre sin kat eller lille killing tryg ved det at skulle ud og køre bil, køre i tog, bus eller måske flyve.
Lad transport tasken stå åben i hjemmet så den kan gå ind og ud af den som det passer den. Når din kat er tryg ved tasken kan du starte i det små med mindre turer. Læg evt et tæppe over tasken i bilen så den ikke skal holde øje med for mange ting.

Vi har fundet en lille artikkel her du kan læse om transport af kat. Klik her

 

DIN KURV
//
Din kurv er tom
0
//