Gåturen med din kat

Katteseler, liner og halsbånd

Har du også en kat der går tur sammen med dig i snor – Det kan være hvis du bor på en trafikeret vej, har en døv kat og mange andre årsager.
Så se med her. 
Vi har nemlig fået nogle af de bedste katteseler, som intet vejer til din kat.
Og så er de nemme at tage på!

Ligeledes har vi 2 slags liner.

Den korte katteline fra Puppia og Catspia, der er i en god længde til en gåtur
Og så er der flexilinen, som giver en bevægelighed på op til 8 meter og alligevel kan du altid trykke på bremsen og gøre linen kortere.

Flexlinerne kan du vælge i 3, 5 eller 8 meter. Der er 2 typer. Den ene er med snor og den anden med bånd.
Den ene er ikke bedre eller dårligere end den anden. Det er bare 2 forskellige

Og så skal man ikke glemme de flotte farver

Nederst finder du halsbånd

Har du en udekat, er det ikke til at se for andre mennesker om det er en ejerløs kat eller blot en kat der strejfer. Når den har halsbånd på ved man den har en ejer. Ulempen ved et halsbånd er at katten kan hænge fast i en gren eller andet, hvor den kan komme galt afsted.
Vælg derfor altid et halsbånd med Snap & Easy sikkerhedslås der åbner ved stort træk – Anbefalet af Dyreværnet

Kattesele der sidder godt

Katteseler fra Puppia og Catspia.

Katteselerene fra både Puppia og Catspia passer til alle størrelser katte og killinger. Når du skal finde den korrekte størrelse måler du din kat eller killing rundt om halsen og rundt om maven (Lige bag forbenene) Vi har lagt en størrelses guide under alle seler, så du kan finde den rette størrelse på kattesele. Vi hjælper gerne hvis du er i tvivl

Katteseler fra Trixie
Er lidt mere låste i deres størrelse idet der kun er en størrelse (Godt nok variabel) Den er også god til killinger og den fås i mange farver. Der er en medfølgende line til selen fra Trixie

Tilvænning af katteselen

Har du en indekat, bor på en trafikeret vej eller af andre årsager ikke har en kat der løber frit – så væn din kat stille og roligt til selen. Start indenfor med at give den selen på og aktiver den så den glemmer den har selen på. Nogle katte er helt afslappet omkring det og andre skal bruge lidt tid. Når katten eller killingen bliver tryg ved at have den på kan I begynde at gå små ture.

På billedet ser I Sannes smukke kat Ronja. Ronja er døv, så hun kan ikke bare løbe frit. Hun vil ikke kunne høre bilerne og kan ende med at blive kørt over.

Har du lyst til at se mere til Sanne og hendes smukke katte kan du klikke her.

DIN KURV
//
Din kurv er tom
0
//