Katte legetøj

Katte legetøj

Katte legetøj er rigtig godt at have til sin kat eller killing, så de kan blive stimuleret. Legetøj i form af bolde, pelsmus, drillepinde og andet spændende legetøj er en selvfølge når katten skal have afløb for sit naturlige og medfødte jagtinstinkt. Katte er nysgerrige dyr og vil gerne lege med deres legetøj.

Bl.a Victors væltepeter er et kæmpe hit. På toppen er der fjer og hver gang din kat dasker til den, rejser den sig op igen. Der er små bolde i bunden af den der rasler og så kan gemme godbidder inde i den. Virkelig sjovt legetøj til din kat eller killing

Fordelene ved at lege med din kat

Når du leger med din kat opbygger du et stærkt bånd med den. Katte nyder virkelig at lege sammen med dig og de elsker din opmærksomhed. Du viser den kærlighed og hengivenhed og det vil den kunne mærke

Stimuler din kat eller killing

Det er så vigtigt at stimulere sin kat og især sin indekat. Vi har en masse forskellige forslag som du kan bruge herover. Vi har også en række legetøj med Catnip 
Fyld din kats legetøjskasse med lidt forskelligt katte legetøj. Der skal være lidt med fjer, noget der kan trille og noget med kan putte med når det er sengetid.

KATTE LEGETØJ

Viser 1–50 af 58 resultater

Hold din kat skarp mentalt

De fleste huskatte sover omkring 16 timer om dagen. Det må være rart, ikke? Men i løbet af de resterende timer leger katte for at holde sig skarpe mentalt og fysisk. Katte er naturlige jægere og skal engageres på et instinktuelt niveau gennem leg. Legetid hjælper med at modvirke “ødelæggende” kedsomhed og giver en værdifuld bindingstid for dig og din kat. Overvej alle måder at lege på, når du vælger det rigtige kattelegetøj!

Interaktivt spil

Interaktiv leg er en givende måde for katte at bruge deres naturlige jagtfærdigheder. Brug f.eks en drillepind til at dingle deres ‘bytte’. Den opbygger din kats tillid med “sikker” fangst. Brug bare 15 minutters interaktiv leg om dagen med din kat. Det vil hjælpe den med at holde en sund vægt og frigiver destruktiv uønsket energi.

Alene hjemme

Når du er væk på arbejde, vil katten stadig lege. Væk din kats interesse ved at holde en frisk forsyning af legetøj strategisk placeret rundt i huset. Små pelsmus er en alletiders kattefavorit til solo sjov. KONG kattelegetøj med catnip til at tiltrække din kat og holde dens interesse. Katte elsker også at jagte alt, hvad der ruller, især hvis det giver lyd. Prøv Victors væltepeter som også belønner din kat med godbidder.

 

DIN KURV
//
Din kurv er tom
0
//