BILLIG FRAGT 39 - GRATIS over 500 Fast package BESTIL NU - Vi sender i dag! Viking flat icon DANSK WEBSHOP - ALTID ÅBEN 24/7 29707014 info@tildinkat.dk
Huler og senge til kat

Huler og senge til din kat

Katte elsker at ligge og ælte deres soveplads. Vi har fået nogle rigtig lækre donut kattesenge hjem som er lavet af det blødeste fluffy. Her kan din kat ligge udstrakt, krøllet sammen eller bare ligge og ælte. Din kat vil elske den.
Ronja her på billedet skulle lige se den an, men nu er den godkendt og som I kan se slapper hun fuldkommen af i den. Den har en beroligende effekt på alle katte.

Hængekøjer til både væg og radiator 

Er din kat også en der godt kan lide varme, så se på vores udvalg af hængekøjer. Der er både til at sætte på væg, på hylder og på radiatorer. 
Jo højere op du kan få det jo bedre, for katte nyder at ligge højt, så de har overblikket. Katten er et nysgerrigt dyr som gerne vil være med i det hele.

Katte bruger en stor del af dagen på at sove, hvile og tage lur. Derfor er det meget vigtigt at sikre, at de har sikre, varme og behagelige sovepladser. Ha´ gerne flere sovepladser forskellige steder i hjemmet, så katten kan trække sig tilbage til forskellige steder. Se vores udvalg af kattehuler, katte donutsenge, hængekøjer og kattetæpper her!

HULER, SENGE, HÆNGEKØJER

Viser alle 32 resultater

Donut katteseng

Katte er vilde med huler.

Intet er bedre end en hyggelig hule til at gemme sig i og ligge og putte. Og gerne højt. Her føler de tryghed og har samtidig overblikket over resten af familien.

Donut kattesenge

Katte minder SÅ meget om os mennesker. På en kold vinterdag er en varm fluffy donut katteseng det bedste. Her kan den i fred og ro ligge og ælte sengen. Hos tildinkat.dk finder du det største udvalg i farver. 
“Katten skal ikke forstyrres, når den sover – helst skal man lade den helt være, for dens fine hørelse får den til at vågne op selv ved lave lyde. At røre ved katten, mens den sover, kan også stresse eller forskrække katten.” Læs hele artiklen her

Kattes sovemønster

Din kat har brug for 12-16 timers søvn hver dag, men sover i gennemsnit 15-18 timer. Det er vigtigt det er et godt sted den har at sove i eller på. Søvnen er nemlig vigtig for din kat

DIN KURV
//
Din kurv er tom
0
//